Twijfel je nog of Telindus wel de werkgever is voor jou? Dan kunnen we jou vast door middel van deze zeven redenen overtuigen om onze nieuwe collega te worden.

Samen leuke dingen doen

Plezier verbindt. Om samen ingewikkelde uitdagingen aan te kunnen moet je ook samen plezier kunnen hebben. Plezier vinden wij in ons werk en het uitbreiden van onze kennis maar ook in het contact met collega’s.  Door het jaar heen vinden er allerlei leuke evenementen plaats zoals het eindejaarsfeest, het foodtruckfestival, de pubquiz en uitgebreide thema lunches. Daarnaast hebben we een speciaal BEAT (Benevolence, Energy, At your best, Teamwork) team in het leven geroepen. Zij organiseren activiteiten op gebied van sport, ontspanning, mindfullness en vrijwilligerswerk. Regelmatig geven collega’s ook zelf workshops om hun interesse in bijvoorbeeld fotografie, koken en sport met andere collega’s te delen. We hebben zelfs een kleedkamer en douche beschikbaar zodat je je na alle inspanningen nog even op kunt frissen.

Onze eigen Telindus Academy

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, speelt ontwikkeling een belangrijke rol. We bespreken jouw doelstellingen en hoe we die gaan bereiken en kijken daarbij ook steeds vooruit. Wellicht start je op de salesafdeling, maar past de rol van projectmanager of leidinggevende beter bij jouw ambities. Je krijgt de kans om je te specialiseren, waardevolle certificeringen te halen, seminars te volgen en naar (internationale) events te gaan. Daarnaast faciliteren wij ook zelf opleidingen vanuit de Telindus Academy. Belangrijk uitgangspunt van de Telindus Academy is dat leren leuk moet zijn en in jouw tijd past. Daarom gebeurt veel online. Er zijn e-learning modules beschikbaar, maar ook klassikale trainingen behoren tot de mogelijkheden.

31 vrije dagen

Need we say more? 31 vrije dagen? Ja dat heb je goed gelezen! Bij ons krijg je 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen per jaar en deze zijn allemaal vrij in te zetten. Wij vinden als werkgever de balans tussen werk en privé namelijk heel belangrijk. Dit betekent dus dat je naast je baan ook nog genoeg tijd over houdt om op vakantie te gaan of gewoon een dagje te vrij nemen zodat je met je vrienden of gezin kunt relaxen.

Altijd voorop willen lopen

Op dagelijkse basis dagen wij onze partners uit tot innovaties en onderzoeken we samen met de beste leveranciers in de markt de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn nooit bang om iets als eerste op te pakken! Dit betekent dat we altijd voorop kunnen lopen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwsgierige en ondernemende professionals. Professionals die een kick krijgen van een dynamische omgeving, waarin je continu bezig bent met spannende ontwikkelingen.

Vrijheid & verantwoordelijkheid

Bij Telindus proberen we een juiste werk- privé balans te creëren dat betekent dat je de vrijheid krijgt om je functie uit te voeren met de verantwoordelijkheden die daarbij horen. Fouten maken mag, iedereen maakt wel eens een fout. Sterker nog, we denken dat dit een goede manier is om iets te leren en er juist beter van te worden.

Leren door gamification

Wij maken actief gebruik van gamification. ‘Chainsmakers: Heroes of IT’ is een serious game en speciaal ontwikkeld voor Telindus. Op deze manier geven we onze medewerkers de unieke kans om onze organisatie vanuit een spelsituatie in zijn geheel te ervaren. Hiermee geven wij hen inzicht in hun samenwerking en functioneren. Door gezamenlijk te spelen, krijgen de deelnemers de gelegenheid om na te denken over hun acties en gedrag in de context van deze simulatie en het effect daarvan op hun prestaties en het bedrijfsresultaat.

Waardering van onze partners

Wij zijn voortdurend bezig met innovatie en we hebben een duidelijke focus op klanttevredenheid. Dit heeft er de afgelopen jaren in geresulteerd dat wij vanuit verschillende hoeken waardering en erkenning hebben ontvangen.

  • Eerste Cisco Partner Support Services voor ACI Solution Support in Noord-Europa
  • Tevredenheidsscore van 8.0 in Giarte Outsourcing Performance 2018
  • Cisco Commercial Partner of the Year
  • Juniper Elite Partner
  • NetApp HCI Partner of the Year
  • NetApp New Acquisition Partner of the Year
  • Eerste Ciena Advanced Technical Support Service Partner (ATSS) van de wereld
Wil je meer weten over werken bij Telindus?
Wil je meer weten over werken bij Telindus?

Manon Krijger (Corporate Recruiter)

manon.krijger@telindus.nl

06-489 429 36

Vacatures