Algemene informatie

  • Naam:Manon
  • Functie:Corporate Recruiter
  • Gestart:2017
  • Leeftijd:40

Waarom heb je voor Telindus gekozen?

De eerste keer dat ik bij Telindus binnen kwam kreeg ik meteen het gevoel dat ik welkom was, dit begon al meteen bij de receptie. Tijdens het gesprek sprak mij de ambitie die Telindus uit durft te spreken aan. De wil om te veranderen en de vrijheid die je krijgt met de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Deze optelsom enthousiasmeerde mij enorm en maakte dat ik onderdeel wilde worden van Telindus.

Wat voor mensen werken bij Telindus? Waar selecteer je ze op? Is er überhaupt een typische Telindus’er?

Iedere individu die hier werkt maakt er een succes van maar ik kan niet zeggen dat er één typische ‘Telindusser’ is. Daarmee zou ik de kwaliteiten van eenieder tekortdoen want iedereen is uniek. Dat maakt het juist zo leuk om bij Telindus te werken. Je wordt namelijk in je kracht gezet en daardoor worden jouw kwaliteiten optimaal benut en kun je je ontwikkelen. In een gesprek vind ik het vooral belangrijk dat iemand passie heeft voor hetgeen wat hij of zij doet. Ik kijk niet zo zeer naar ervaring, al is dat voor bepaalde functies natuurlijk noodzakelijk. Voor mij is het belangrijkste dat iemand binnen de cultuur past en de juiste eigenschappen heeft. De eigenschappen die wij belangrijk vinden zijn: verantwoordelijkheid, wendbaar, samenwerken, klantgericht en nieuwsgierig. Wanneer je een dagje bij ons op kantoor rondloopt dan ben ik ervan overtuigd dat je dit terug ziet op de werkvloer.

Wat maakt het zo leuk om voor Telindus te werken?

Ervaring Manon Corporate RecruiterDe diversiteit aan mensen en dat zij ondanks hun verschillen dezelfde doelen nastreven en er gezamenlijk een succes van willen maken. Dat vind ik super gaaf om te zien. Natuurlijk loopt dit niet altijd even smooth. Maar ook dan zie je dat collega’s elkaar opzoeken en het gesprek aangaan om er het beste van te maken. Toen ik mijn eerste werkweek had bij Telindus viel het mij vooral op dat iedereen vroeg of ze me konden helpen en hoe ik het vond. Ondanks de verschillen toch saamhorigheid, dat is best uniek. Tot slot kan ik niet ontkennen dat alle activiteiten die hier worden georganiseerd ook bijdragen aan mijn werkplezier. Iedere dag een lekkere lunch, verschillende sportactiviteiten, de pubquiz, het foodtruckfestival en niet te vergeten het eindejaarsfeest. Maar ook tijdens Kerstmis, Pasen en op je verjaardag wordt er aan je gedacht in de vorm van een kleine attentie. Dat vind ik een belangrijk aspect aan werken bij Telindus en het zorgt ervoor dat je je gewaardeerd voelt.

Krijg je genoeg ruimte om te groeien binnen Telindus?

Binnen ons bedrijf ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling, talentmanagement is zelfs een onderdeel van mijn functie. Ik schakel veel met Directors en Managers en ik merk dat zij gericht bezig zijn met de ontwikkeling van hun teams maar ook met de groei van individuen binnen de teams. Op dit moment zijn we met verschillende trajecten bezig om de groei van onze collega’s te stimuleren, denk hierbij aan de Sales Academy, ICT Cloud Academy en verschillende opleidingen en trainingen die door ons gefaciliteerd worden. Hierbij wordt ingezet op het ontwikkelen van zowel hard als soft skills. Het begeleiden en coachen van ontwikkeling en groei kan in mijn ogen natuurlijk altijd beter. Het is een onderdeel van mijn functie en daar probeer ik altijd verbetering in te zoeken. Maar als je het mij vraagt… Dan zijn we op de goede weg!

Ook aan de slag bij Telindus?

Hieronder vind je een aantal vacatures die interessant voor je kunnen zijn.

Meer vacatures bekijken

Ervaringen