Algemene informatie

  • Naam:Rosa
  • Functie:Manager Service Delivery
  • Gestart:2017
  • Leeftijd:38

Waarom werk jij bij Telindus?

Voordat ik bij Telindus ging werken was ik al werkzaam in de ICT-sector. Voor mijn volgende stap wilde ik graag bij een innovatief IT-bedrijf werken. Een strategische partner die klanten écht helpt bij het inzetten van IT als business enabler. De uitgesproken ambitie en strategie van Telindus spraken mij meteen aan en ik wilde hier graag mijn bijdrage aan leveren. Bovendien vind ik het belangrijk om te werken bij een organisatie waar mensen elkaar kennen, ruimte is voor gezelligheid en successen met elkaar worden gevierd. Het kwam allemaal samen bij Telindus. Telindus is klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om écht het verschil te maken en impact te hebben bij klanten.

“Geheel volgens het clichébeeld is onze afdeling een mannenafdeling: ik ben één van de vier vrouwen. Voor mij geen enkel probleem!”

Hoe ziet jouw afdeling eruit?

Onze afdeling is eigenlijk de motor van de organisatie. Met bijna honderd collega’s zijn wij verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van de dagelijkse dienstverlening van Telindus voor onze klanten. Dit doen wij met verschillende teams van technisch specialisten en engineers, maar bijvoorbeeld ook projectmanagers en service delivery managers maken deel uit van deze afdeling. Geheel volgens het clichébeeld is onze afdeling een mannenafdeling: ik ben één van de vier vrouwen. Voor mij geen enkel probleem! In de ICT-sector ben ik gewend aan (in verhouding) veel mannelijke collega’s. De zakelijke en directe manier van samenwerken en communiceren werkt voor mij goed. Het neemt niet weg dat ik meer vrouwelijke collega’s op de delivery afdeling een goede ontwikkeling zou vinden. Ik denk dat elke afdeling baat heeft bij diversiteit, ook als het gaat om de verhouding man-vrouw. Diversiteit zorgt mijns inziens voor andere inzichten, ervaringen, aanpak en communicatie.

Wat is de ambitie voor jouw afdeling?  En hoe is de samenwerking met andere afdelingen?

IT-dienstverlening is niet langer gelijk aan het leveren van producten en oplossingen. Het komt steeds meer aan op het leveren van de diensten daaromheen. Als Telindus zetten we in op het ontzorgen van klanten met Managed Services en op het leveren van gestandaardiseerde IT- platformdiensten. We hebben als bedrijf daarmee de transformatie ingezet naar Managed Services Provider en dit is de rode draad van alles waar wij als afdeling Service Delivery mee bezig zijn. Onze ambitie is om leading te zijn in Smart Secure IT Platforms. Bij zo’n ambitie is de samenwerking met de andere afdelingen in de keten belangrijker dan ooit. Om ervoor te zorgen dat wij het vertrouwen van onze klanten krijgen en behouden ligt onderling vertrouwen en optimale samenwerking binnen Telindus ten grondslag. Net als in vele organisaties is er gezonde spanning tussen sales en delivery. Maar als je hier op een goede manier mee omgaat als organisatie dan kan je elkaar versterken en houd je elkaar scherp. Zelf heb ik een achtergrond in de sales en bewust de overstap gemaakt naar een deliveryorganisatie. Ik begrijp beide afdelingen, de belangen en drijfveren en ik vind het een uitdaging om deze samenwerking te optimaliseren!

Ook aan de slag bij Telindus?

Hieronder vind je een aantal vacatures die interessant voor je kunnen zijn.

Bekijk alle vacatures

Ervaringen