Algemene informatie

  • Naam:Suzanne
  • Functie:Accountmanager
  • Gestart:2006
  • Leeftijd:34

Kun je iets vertellen over jouw functie?

Ik ben al meer dan 13 jaar in dienst bij Telindus. Ooit ben ik bij Telindus begonnen als Sales Support. Daarna heb ik de stap gemaakt naar Teamleader Sales Support. Door deze functies heb ik veel kennis op kunnen doen over de processen, diensten, producten en klanten van Telindus. Op dit moment ben ik al een aantal jaar werkzaam als Accountmanager. Ik zie mezelf als vertegenwoordiger van de klant binnen onze organisatie. Hierbij hoort het spotten van business opportunity’s bij prospects en klanten en ik zorg ervoor dat de juiste kennis aan tafel komt bij de klant.

Ons doel is om een partner te zijn voor onze klanten, we gaan voor een lange relatie. We denken met de klanten mee over de toekomst, hoe kunnen we een bijdrage leveren zodat de klant nog succesvoller kan zijn? Dit doen we onder andere door nieuwe innovaties te implementeren. We willen onze klanten ook graag ontzorgen. We nemen bijvoorbeeld het dagelijks beheer van ze over, op deze manier kan de klant zich richten op zijn core business en hoeft zich niet druk te maken over ICT. Laat dat maar aan ons over! In mijn rol ben ik dus een gesprekspartner en adviseur voor onze klanten en ik schakel voornamelijk met verschillende DMU’s bij de klant.

Hoe ziet jouw team eruit?

Ons Sales team bestaat uit Accountmanagers, Consultants, Sales Support, Marketing en Bidmanagement. Het is een gevarieerd team, met alle leeftijden en persoonlijkheden.

Je kunt binnen ons team echt jezelf zijn, laagdrempelig en informeel. Iedereen is ontzettend gedreven om gezamenlijk de doelstellingen van Telindus en onze klanten te behalen. Motto work hard, play hard is hier echt van toepassing! Daarom worden er geregeld leuke dingen georganiseerd zoals het foodtruck festival en het eindejaarsfeest.

“Je kunt binnen ons team echt jezelf zijn, laagdrempelig en informeel.”

Wat maakt Telindus voor jou uniek?

De mensen maken voor mij de organisatie uniek! Zoals ik al zei hebben we een gevarieerd team waarin iedereen zichzelf kan zijn. Daarnaast is Telindus een echte kennisorganisatie. Elke expertise is goed vertegenwoordigd waardoor Telindus een volledig portfolio kan aanbieden. Kennis en ontwikkeling zijn daarom belangrijk voor de medewerker.

Ook aan de slag bij Telindus?

We zoeken nieuwe collega's voor de volgende functies

Bekijk al onze vacatures

Ervaringen