Wij zijn Telindus. Autonoom specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premises oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Als werkgever

Een gepassioneerde, energieke en gedreven groep collega’s die allemaal dezelfde focus hebben: IT platforms die de klant verder brengen. IT professionals die hun vak leven, maar ook mensen mens zijn. Klaar staan voor elkaar en voor onze klanten. We zijn een team waar je wilt werken om te groeien. Waar je je verantwoordelijkheid neemt, oplossingsgericht en wendbaar bent. Een informele werkomgeving waarin we vertrouwen hebben in de autonomie van onze mensen. Bij ons ervaar je een professional playground. Waar je met de nieuwste technologieën en servicemodellen en de beste merken mag werken. Ten minste, als je de lat net zo hoog kunt en wilt leggen als wij.

Onze ambitie

Vandaag doen wat je morgen bedenkt? Welke organisatie droomt er niet van. Om deze droom uit te laten komen, heb je een IT-platform nodig dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Hiervoor is een partner die snel schakelt en op wie je volledig kunt vertrouwen onmisbaar. Een partner die de ultieme klantervaring levert, iedere dag weer. En dat is ónze droom. Aan de top staan op het gebied van customer service en experience. Een proactieve partner voor een volledig gemanagede IT-dienstverlening.

De komende jaren zullen we het steeds minder hebben over IT, maar juist over business problematiek. Onze ambitie is dan ook om de komende jaren te groeien naar een partner voor een volledig gemanagede dienstverlening. Van ontwerp, tot bouw en beheer, Telindus ontzorgt je in het volledige proces. Om dit te realiseren bouwen wij voortdurend aan het vergroten en verbreden van ons ecosysteem binnen de Benelux. Als onderdeel van Proximus, en samen met onze dochter- en zusterbedrijven, willen wij als één organisatie opereren voor onze klanten. Of de oplossing nu ligt in het netwerk, op het gebied van IoT of big data analytics, klanten kunnen vertrouwen op de kennis en diensten van Telindus. Eén totaaloplossing die organisaties helpt te evolueren en een partner die de klant altijd voorop stelt.

Vacatures