Plezier verbindt. Om samen ingewikkelde uitdagingen aan te kunnen moet je ook samen plezier kunnen hebben. Plezier vinden wij in ons werk en het uitbreiden van onze kennis maar ook in het contact met collega’s. Er zijn heel veel redenen om bij Telindus te werken maar het moet voornamelijk gewoon héél erg leuk zijn; work hard, play hard.

Overwinningen moeten gevierd worden

We werken hard om onze doelstellingen te behalen. En wat telt is dat we dat samen doen. De reis naar succes is immers misschien wel mooier dan het behalen ervan. Als we ergens als individu, team of organisatie trots op zijn willen wij dit vieren. En dat kan geheel op eigen manier. De bar in ons restaurant wordt volop benut om samen te komen en te vieren waar we samen trots op zijn. Ook op de vrijdagmiddag vind je ons daar met een drankje en hapje om de werkweek af te sluiten en het weekend te vieren.

Een greep uit onze favoriete jaarlijks evenementen:

  • Fijne livemuziek, levensgrote spellen en diverse stands met heerlijk eten en drinken. Bij Telindus hebben we op ons parkeerterrein jaarlijks ons eigen foodtruckfestival.
  • Ieder jaar eindigen we in stijl! Onze thema eindejaarsfeesten zijn namelijk le-gen-darisch. Elk jaar proberen we het vorige jaar te overtreffen en dat lukt tot dusver erg goed!
  • Ons BEAT-team organiseert het hele jaar door events op het gebied van sport, ontspanning, mindfullness, vrijwilligerswerk en alles waar je maar in geïnteresseerd bent. Regelmatig geven collega’s ook zelf workshops om hun interesse in bijvoorbeeld fotografie, koken en sport met andere collega’s te delen.
  • Team-uitjes. En die kies je helemaal zelf met je team. Terrein rijden, bootje varen, escape room of een kookcursus. Wij zien van alles voorbij komen.

Samen maken we het leuk

Naast de jaarlijks terugkomende evenementen wordt er regelmatig op het Telindus kantoor iets leuks georganiseerd. Het hele bedrijf wordt uitgedaagd om in de pubquiz te laten zien hoe het er voor staat met de kennis. Ook sportiviteit is terug te vinden in het Telindus-pand. Groepen medewerkers spreken af om samen de sportschool op te zoeken of te wielrennen en de werkvloer wordt zo nu en dan gebruikt voor oefeningen om in vorm te blijven. Voor de collega’s die sportief naar het Telindus kantoor komen is er zelfs een mooie kleedkamer en doucheruimte beschikbaar waar je kan opfrissen.

Volg ons op Instagram en krijg een beeld van al het leuks wat zich rond Telindus afspeelt.

Wil je meer weten over werken bij Telindus?
Wil je meer weten over werken bij Telindus?

Manon Krijger (Corporate Recruiter)

manon.krijger@telindus.nl

06-489 429 36

Vacatures