Innoveren betekent letterlijk vernieuwen. Bij Telindus betekent dat onder andere dat wat je vandaag de dag doet, je morgen op een betere of efficiëntere manier gaat doen. Om dat te bewerkstelligen, heb je lef nodig, durf je risico’s te nemen en buiten de gebaande paden te treden. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” (Pippi Langkous). Iets dat je nog nooit gedaan hebt, zie je als een uitdaging. Zo ben je altijd op weg naar de IT-oplossing van morgen waardoor je een toegevoegde waarde bent voor onze klanten. Herken jij jezelf hierin? Dan leren we je graag kennen!

Nieuwsgierig en ondernemend

Bij Telindus zijn we voortdurend op zoek naar nieuwsgierige en ondernemende professionals. Professionals die een kick krijgen van een dynamische omgeving, waarin je continu bezig bent met spannende ontwikkelingen. Stilstand is achteruitgang, daarom kijken we altijd hoe het beter kan. De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Om klanten hierin maximaal te ondersteunen, moet je verder denken dan IT. Dit laten we onder andere zien in ons Inspiration Center, waar innovatie door digitalisatie centraal staat. In het Inspiration Center kijk je met onze klanten onder andere naar Virtual en Augmented Reality, Robotisering en 3D printing. Zo daag je jezelf en onze klanten uit om groot te denken en vandaag nog de versnelling naar de toekomst in te zetten.

Je loopt altijd voorop

Op dagelijkse basis dagen wij onze partners uit tot innovaties en onderzoeken we samen met de beste leveranciers in de markt de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn nooit bang om iets als eerste op te pakken! Dit betekent dat we altijd voorop kunnen lopen en jij als eerste op de hoogte bent van vernieuwingen en kansen binnen de domeinen cloud, security en connectivity. Je gaat meteen aan de slag met de nieuwste technologieën en bedenkt hoe je deze kunt inzetten voor de business van de klant.

Om snel te kunnen transformeren, werken we in flexibele teams. Met ons First Time to Market-initiatief werken we met zijn allen samen om in korte sprints snel nieuwe diensten te ontwikkelen. Deze ideeën blijven niet binnen de muren van ons kantoor: je brengt ze zelf naar de klant toe. Zo ga je proactief met innovatie om en haal je het beste in jezelf (en je collega’s) naar boven.

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om te werken bij Telindus? In een dynamische omgeving waarin jouw ideeën de basis zijn voor innovatie? Wij organiseren regelmatig Inspiration Tour sessies waarin je op een laagdrempelige manier kennismaakt met onze organisatie en met mensen in jouw werkveld. Meld je aan via onderstaande button (open sollicitatie) en wij nemen contact met je op om iets in te plannen.

Aanmelden Inspiration Tour

Vacatures