Bij Telindus realiseren we IT-platforms die de business versterken, versnellen en laten groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt en waar onze klanten niet meer naar om hoeven te kijken. Om echt een innovatieve organisatie te zijn, zijn nieuwsgierige en ambitieuze professionals natuurlijk onmisbaar. Daarom krijgen al onze medewerkers de kans om hun persoonlijke carrièrepad uit te stippelen op basis van individuele behoeftes. Jouw ambities zijn onze motor!

Invloed op je ontwikkeling

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, speelt ontwikkeling een belangrijke rol. We bespreken jouw doelstellingen en hoe we die gaan bereiken en kijken daarbij ook steeds vooruit. Wellicht start je op de salesafdeling, maar past de rol van projectmanager of leidinggevende beter bij jouw ambities. Samen gaan we er dan voor zorgen dat dit lukt! Bij Telindus is je ontwikkeling niet in beton gegoten, maar luisteren we naar jouw ideeën en plannen.

Opleidingsmogelijkheden

Als organisatie beseffen wij ons dat we ons moeten organiseren zoals een team van topsporters dat doet. Bij Telindus kiezen we ervoor om het hele bedrijf te trainen zodat we tijdens de wedstrijd met een voorsprong het veld oplopen. Als een team leren we de facetten van ons spel, de afhankelijkheden, de mogelijkheden en de valkuilen.

Voor jou concreet betekent dit dat je zowel in teamverband als individu verder ontwikkelt. Zowel de hardskills als de softskills. Wanneer jij bij Telindus binnenstapt zal je middels gamification inzicht krijgen in de ketensamenwerking van Telindus. Daarnaast doe je mee met het Good 2 Gold programma waarin effectief communiceren en productieve werkrelaties opbouwen de focus heeft.

Ook als individu krijg je de kans om je te specialiseren, waardevolle certificeringen te halen, seminars te volgen en naar (internationale) events te gaan. Daarnaast faciliteren wij ook zelf opleidingen vanuit de Telindus Academy. Belangrijk uitgangspunt van de Telindus Academy is dat leren leuk moet zijn en in jouw tijd past. Daarom gebeurt veel online. Er zijn e-learning modules beschikbaar, maar ook klassikale trainingen behoren tot de mogelijkheden. Of je nu werkt in de sales, techniek of service, intern en extern zijn er mogelijkheden voor iedereen. Met jouw persoonlijke studiebudget, geef jij jouw ambities vorm.

Wij beschrijven Telindus graag als een professionele playground. Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en de beste merken en sta je nooit stil. Ben jij die nieuwsgierige en ambitieuze professional die geen uitdaging uit de weg gaat? De motor die innovatie aandrijft? Bekijk dan onze openstaande vacatures hieronder want we komen graag met je in contact!

 

Vacatures