Algemene informatie

  • Naam:Lennaert
  • Functie:Junior Accountmanager
  • Gestart:2016
  • Leeftijd:40

Wat is je ambitie?

In januari 2016 ben ik bij Telindus begonnen als Sales Support. Ik had toen al 4 jaar ervaring opgebouwd bij een distributeur, de overstap naar een IT-reseller was voor mij een logisch gevolg in mijn ontwikkeling pad. Meteen bij binnenkomst viel mij op hoe collegiaal iedereen met elkaar om ging. Echt een bijzondere club mensen bij elkaar, en dat ervaar ik tot de dag van vandaag. Iedereen deelt graag zijn ervaring en kennis en is gepassioneerd in zijn of haar werk. Echt een “work hard, play hard” organisatie. Ik ben vanuit een binnen functie overgestapt maar heb destijds meteen aangegeven dat ik de ambitie heb om door te groeien naar (Junior) Accountmanager.

Hoe is de omgang met andere collega’s/afdelingen?

Naast mijn functie ben ik veel betrokken geweest bij interne projecten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al met heel veel mensen binnen onze organisatie samen heb gewerkt. Zo pak ik de kansen om me extra te ontwikkelen op gebied van werkcultuur, interne systemen en processen. Telindus investeert veel in medewerkerswelzijn, fun en ontwikkeling. Één van de projecten is Good to Gold. Een cultuurveranderingen programma opgezet door ons moederbedrijf, Proximus in België. Aan de hand van onderwerpen zoals accountability, luisteren en samenwerken bedachten we met een team leuke acties. Zoals een ervaring sessie over het onderwerp luisteren, sketches en feedback training. Deze acties worden goed ontvangen door alle collega’s en ik zie echt een positieve invloed op de bedrijfscultuur. Daarnaast is het ontzettend gaaf om met collega’s van andere afdelingen leuke acties neer te zetten en leer je veel mensen kennen.

“Je groeit met de klant mee en dat samenspel maakt het werk ontzettend gaaf. Je blijft elkaar challengen en prikkelen om zo tot het beste eindresultaat te komen.”

Waarom ben jij trots op Telindus?

3,5 jaar verder start ik als Junior Accountmanager. Nu ik deze stap aan het maken ben ervaar ik opnieuw de behulpzaamheid van collega’s. Accountmanagers bieden aan om mee te gaan naar gesprekken en helpen graag met commerciële vraagstukken. Echt een “can do” mentaliteit wat mij nog meer inspireert en stimuleert. Mijn doel is om me te ontwikkelen als accountmanager tot ‘trusted advisor’. We zijn een organisatie met veel kennis, ervaring en drive. We zijn ontzettend goed in het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en high end oplossingen, we lopen graag die “extra mile”.

Wat maakt jouw werk leuk?

Geen dag is hetzelfde en je blijft iedere week groeien. Ik heb het nodig om ergens mijn tanden in vast te zetten en geprikkeld te blijven. Daarnaast heb ik buiten de bedrijfsprocessen alle vrijheid om mijn werk te doen op mijn manier. We hebben een grote klantenkring bestaand uit langdurige relaties. Je groeit met de klant mee en dat samenspel maakt het werk ontzettend gaaf. Je blijft elkaar challengen en prikkelen om zo tot het beste eindresultaat te komen.

Ook aan de slag bij Telindus?

Hieronder vind je een aantal vacatures die interessant voor je kunnen zijn.

Bekijk alle vacatures

Ervaringen